El candidat de Compromís a l’Alcaldia d’Alacant, Natxo Bellido, ha destacat que aquesta coalició “està preparada per a liderar i donar estabilitat al canvi polític a Alacant”, i per a açò compta amb “un projecte realista, viable i ilusionador que pot comptar amb el suport de la majoria social d’aquesta ciutat per a canviar les polítiques i les formes de fer política en la ciutat d’Alacant a partir dl 24 de maig”.

Així, aquest dimecres Bellido ha recordat la intensa labor duta a terme per Compromís per Alacant per a realitzar una anàlisi rigorosa de la situació actual de la ciutat i elaborar les trucades ‘100 Propostes per al Canvi’, que ara els membres de la candidatura “estan explicant allà on va”.

A més, ha indicat el candidat, “no estem generant soroll mediàtic, aqueix soroll que altres formacions sí que desgraciadament estan fent i que no és positiu per als interessos del canvi”.

“Estem preparats i preparades, decidits a fer-ho, tenim l’equip, tenim les ganes, tenim la confiança, tenim cada dia més la complicitat de milers de ciutadans i ciutadanes”, ha afegit.

En aquest sentit, Bellido s’ha referit a l’últim ple municipal de l’actual legislatura, celebrat aquest dimarts 28 d’abril, per a avançar que en el pròxim mandat municipal Compromís “serà una peça central en el canvi polític que necessitem en la ciutat d’Alacant i en el conjunt del País Valencià”.