Compromís per Alacant exigirà el compliment rigorós de la contracta de neteja

El candidat de Compromís a l’Alcaldia d’Alacant, Natxo Bellido, ha considerat que l’informe realitzat per l’OCU sobre l’estat d’Alacant revela el que “la ciutadania ja sap des de fa molts anys: que aquesta ciutat està molt bruta”, i ha avançat que exigirà “el compliment rigorós de la contracta de neteja”.

En referència al citat informe, que revela que la ciutat d’Alacant és la tercera pitjor valorada pels seus habitants en matèria de neteja, Natxo Bellido ha assegurat que “si la contracta no està capacitada per a netejar la ciutat, que ho diga, i cercarem solucions alternatives”.


“No hi ha dret, perquè es paga molts diners a una concessió perquè aquesta ciutat no estiga neta en funció dels metres de distància a la plaça de l’Ajuntament”
, ha indicat sobre aquest tema.
   “El que no podem tolerar és tenir una ciutat bruta”, ha apuntat, per a afegir que “Compromís desitja una ciutat oberta i turística en la qual els alacantins i els alacantines puguen passejar pels seus carrers tot l’any”.


“Cal millorar, tots, ciutadans i ciutadanes, però sobretot l’Ajuntament té el deure controlar les seues concessions municipals i que es complisca un bon servei. I Compromís per Alacant ho farà posible”
.

Arxivat en: Alacant, Natxo Bellido, Parcs i places, Propostes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *