El candidat de Compromís a l’Alcaldia d’Alacant, Natxo Bellido, ha declarat este matí que “la candidata del PP, Sánchez Zaplana, està realitzant unes entrevistes als mitjans de comunicació en les quals o no diu la veritat, o bé no és una persona que no és capaç de vore el que està passant al seu costat”.

“És la meua impressió quan llegim que no sap res de les pràctiques sistemàtiques de corrupció que s’han practicat en estos 20 anys durant els governs municipals del Sr. Alperi i la Sra. Castedo”, ha indicat.

Siga com siga, ha afegit, “des de Compromís pensem que Sánchez Zaplana, ni està capacitada per a liderar el futur d’esta ciutat, quan ella forma part del seu passat més obscur i decepcionant, ni deu tractar d’enganyar a la ciutadania amb missatges electorals que prometen tot el contrari al que ha fet el PP en la ciutat d’Alacant en les seues dècades de govern”.

Des de Compromís considerem que “la candidata del PP, per a guanyar en credibilitat i poder creure en les seues paraules, hauria de començar assumint el fracàs de la gestió del PP, que ens deixa vora un terç de la ciutadania sense treball i amb una situació de precarietat socioeconòmica molt complicada, sense un PGOU aprovat i amb l’associació de la imatge d’Alacant a la corrupció, l’amiguisme i la connivència del poder polític amb alguns empresaris”.

Així mateix, ha declarat Bellido, “en el tema d’IKEA, que se deixe de marejar la perdiu: si ara no l’agrada l’ATE d’IKEA, que exigisca la seua retirada a la Generalitat. Que actue i que deixe de marejar”.