El candidat de Compromís a l’Alcaldia d’Alacant, Natxo Bellido, ha destacat aquest dijous la labor realitzada durant el període de precampanya i ha assegurat que a partir del 24 de maig, la coalició “governarà la ciutat d’Alacant amb la mateixa valentia amb la qual s’ha plantat davant les injustícies i la corrupción”.

Bellido ha realitzat aquestes declaracions en el transcurs d’una roda de premsa oferida a les portes de l’Ajuntament d’Alacant, en la qual també han participat la número dos de la candidatura municipal, María José Espuch, i la número tres, Sonia Tirado.

“La precampanya ha sigut molt llarga perquè Compromís està, des de fa molt temps, explicant el seu projecte electoral per a aquesta ciutat, perquè nosaltres hem fet els deures quan tocava, tenint un programa ben preparat i estant preparats i preparades per al canvi polític”, ha indicat el cap de llista.

Sobre aquest tema, ha recordat que totes les enquestes apunten al fet que Compromís “tindrà representació en la pròxima corporació municipal, amb un, dos o tres regidors”.

“Som garantia de canvi, i sabem el que anem a fer el dia després de les eleccions”. Per açò, en la present campanya, s’ha mostrat confiat que “la coalició va a anar sumant i creixent i la gent va a visualitzar a Compromís com una força que dóna seguretat i credibilitat”.

Bellido a més ha ressaltat la implicació en aquesta precampanya de persones com la candidata a la Presidència Mònica Oltra, la número u de la llista autonòmica per Alacant Mireia Mollà, i el candidat a les Corts, Enric Morera, que han participat en la precampanya a Alacant i volvererán a venir ara en campanya.

En aquest sentit, ha avançat que l’acte central de la campanya municipal se celebrarà aquest diumenge 10 de maig amb la participació de Mònica Oltra i Mireia Mollà, a més el propi Bellido i María José Espuch, en el parc de les Antigues Cotxeres de Tramvies.

“El que demane avui a la gent és que vengen a conèixer el que representa Compromís i el que proposem per a aquesta ciutat i per a aquest país. Estem a la seua disposició”.