Compromís té intenció de recolzar els Pressupostos Municipals per responsabilitat institucional

 Alacant, dilluns 11 de desembre de 2017.- El Grup Municipal de Compromís ha traslladat hui la seua intenció de recolzar el projecte per als Pressupostos de 2018, donada la importància de les actuacions arreplegades en aquest document per al pròxim exercici, que considerem de vital importància per a la ciutat, com l’EDUSI, i que veurien greument amenaçada la seua continuïtat en el cas que els pressupostos no tiraren endavant, i hagen de prorrogar-se.

   A més, des de Compromís s’ha considerat que seria una incoherència, difícil d’explicar a la ciutadania alacantina, bloquejar una proposta de Pressupostos en la que s’ha participat quan s’estava al Govern Municipal. Esta posició només és entenible en el context de la lluita partidista, i allunyada de la voluntat d’atendre a l’interés general de la ciutat.

El portaveu del Grup Municipal de Compromís, Natxo Bellido, ha confirmat el seu suport a l’actual proposta, d’acord amb la línia de responsabilitat institucional que Compromís ha mantingut i dins de la màxima que “els judicis de l’alcalde no poden condemnar a la ciutat”.

Així mateix, Compromís instarà a l’equip de Govern municipal que done prioritat financera a garantir la inversió en els projectes del centre d’empreniment de l’Escorxador i de la rehabilitació del Centre d’Interpretació de la Guerra Civil, que eren compromisos de govern per a este mandat, i que afecten als projectes #AlacantTéFutur i #AlacantCiutatDeLaMemòria.

Compromís també ha avançat que ha presentat diverses propostes al Pressupost Municipal, en la reunió amb la Regidora d’Hisenda, encaminades a reforçar els projectes d’elaboració i planificació del Pla Ciutat i del Pla d’Inclusió Social, a més de l’articulació de diferents programes integrals de caràcter social en els barris més vulnerables de la ciutat d’Alacant.

 

Arxivat en: Ajuntament, Alacant, María José Espuch, Municipal, Natxo Bellido, Sonia Tirado

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *