Compromís obri un procés de debat i participació ciutadana sobre el present i futur d’Alacant

Les Jornades de Ciutat #ProjectAlacant es desenvoluparan al març i abril per a posar en comú les necessitats, reptes i desafiaments d’Alacant

Açí teniu el enllaç per la inscripció: http://bit.ly/2oOS7Qg

Alacant, dilluns 26 de febrer de 2018.- Compromís Per Alacant va a posar en marxa durant els mesos de març i abril un potent procés de debat ciutadà entorn del projecte del canvi liderat per Compromís, a través d’un programa de Jornades sobre la Ciutat en la qual participaran destacats agents i referents d’Alacant i prop d’un centenar de representants dels moviments socials, econòmics, i culturals.

Aquest fòrum de debat comptarà amb tres jornades que seran punt de trobada, d’intercanvi d’impressions, de posada en comú i anàlisi sobre l’estat de la ciutat, les seues necessitats, reptes i desafiaments.

“Des de Compromís considerem fonamental propiciar aquest espai de debat i de participació, i treballar de la mà de la societat civil per a pensar i imaginar la ciutat que volem des de molts àmbits”, assenyala el secretari local de Compromís, Natxo Bellido.

D’aquesta manera, en les jornades s’abordaran aspectes essencials per al futur d’Alacant com l’estudi de les possibilitats econòmiques d’aquesta ciutat, vies per a equilibrar les desigualtats socials pròpies de l’actual model de ciutat dual existent a Alacant, i com construir des de diferents òptiques una ciutat inclusiva per a totes i tots.

L’objectiu d’aquest fòrum a més és el de reforçar les relacions de proximitat amb la societat civil i amb determinats referents socials, i arreplegar les mirades plurals, les diferents reflexions i veus entorn del present i futur de la nostra ciutat, per a la seua integració en els treballs d’elaboració del programa electoral de Compromís per a les pròximes eleccions.

Arxivat en: Ajuntament, Alacant, Compromís per Alacant, Cultura i Educació, Economia i Ocupació, Infraestructures i transports, Justícia, María José Espuch, Natxo Bellido, Sanitat i Benestar Social, Sonia Tirado, Transparència, Urbanisme i Medi Ambient, Valencià

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *