Compromís insta el Govern Municipal a facilitar i agilitzar els tràmits per als nous centres de salut anunciats per Sanitat i pregunta per la remodelació prevista per al consultori de l’Albufereta

La regidora del Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament d’Alacant, Sonia Tirado, es felicita per l’anunci per part de la consellera de Sanitat Ana Barceló de compromís en construir els centres de salut de la Condomina i Garbinet, a part de l’anunciat pel president de la Generalitat al PAU2 i la reforma del Centre d’Especialitats del carrer Girona. Aquests anuncis donen resposta a les peticions de Compromís de dotar la nostra ciutat d’una millor xarxa sanitària. Suposa posar de forma clara per part del Consell l’atenció en les necessitats de la ciutat en matèria sanitària i va en la línia de Compromís de reforçar l’atenció primària sanitària. En aquest sentit, Tirado recorda que “estarem vigilants perquè els compromisos adquirits es complisquen i es contemple en el pressupost de 2019 de la Generalitat els mateixos“.

A més, Sonia Tirado emplaça el govern municipal del PP que “faça els deures i facilite al màxim els tràmits per a la cessió de terrenys i permisos i tràmits necessaris per a la construcció dels mateixos”.

CONSULTORI MÈDIC DE L’ALBUFERETA

Finalment, Tirado recorda que la Regidoria de Sanitat, dirigida per ella entre 2015 i 2017, contemplava un pressupost de 100.000 € en 2018 per a la remodelació i ampliació del consultori de l’Albufereta, i “ara per ara desconeixem quan s’executarà”, recorda .

Arxivat en: Alacant, Sonia Tirado

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *