COMPROMÍS VALORA AVANÇAR EN LA CONSTRUCCIÓ DE NAUS TANCADES PER A L’ACTIVITAT DE GRANELS DEL PORT D’ALACANT

 

Compromís per Alacant ha rebut amb molta satisfacció la notícia de la presentació d’una oferta, al Concurs licitat pel Port d’Alacant, per part d’una empresa per a construir i optar a la concessió en les pròximes dècades de l’activitat de manipulació de granels sòlids en els terrenys portuaris.

La presentació d’esta oferta haurà de ser valorada pels tècnics de l’Autoritat Portuària i que caldrà que siga aprovada, en el seu cas, pel Consell d’Administració del Port en les pròximes setmanes. Tal i com ha expresat el portaveu municipal de Compromís, Natxo Bellido, “este pas que estàvem esperant des de fa mesos representa un pas decidit en poder garantir la sostenibilitat futura d’esta important activitat econòmica desenvolupada en el Port en les millors condicions possibles ambientals i de salubritat per als treballadors portuaris i els veïns i veïnes dels barris més pròxims al recinte portuari“.

Bellido ha volgut destacar, des de la satisfacció del seu paper actiu i protagonista en la consecució d’este desenllaç que dóna una solució òptima a un dels conflictes urbans més importants de la ciutat en les últimes dècades, “esta solució que era la millor possible, i que esperem que supose l’inici de la construcció de les naus tancades a finals d’any, ha sigut possible gràcies al diàleg, la bona voluntat i la col·laboració lleial entre la Conselleria de Medi Ambient del Govern del Botànic i l’Autoritat Portuària i suposa tancar un dels incendis més importants en la relació Ciutat-Port al qual els govern autonòmic i local del PP anteriors mai se van enfrontar per a posar solucions”. Com ha conclòs Bellido, “S’ha avançat més en tres anys de Govern del Botànic que en dècades de majories del PP“.

Per últim Bellido ha volgut destacar també “la lluita de dècades del moviment veïnal i de la societat civil per a reivindicar esta solució que tancarà els debats sobre la salubritat i qualitat ambiental de l’activitat i les molèsties que generava per als barris pròxims al Port la manipulació dels granels a l’aire lliure“.

 

Arxivat en: Alacant, Natxo Bellido, Port d'Alacant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *