Compromís insta al Govern del PP a convocar el Consell Interdepartamental de Joventut

La regidora del Grup Municipal de Compromís, Sonia Tirado, ha instat a l’equip de Govern del PP a convocar el Consell Interdepartamental de Joventut ja que, entre altres, “es troba pendent el Pla Municipal de Joventut la comissió tècnica es va aprovar a l’abril” . Tirado recorda que, “en l’últim Consell vam acordar una periodicitat trimestral amb caràcter ordinari, i des de desembre només hi ha hagut una convocatòria, de manera que urgeix la mateixa”.

CONVOCATÒRIA AL JULIOL PER A COMPLIR OBJECTIUS

Sonia Tirado proposa que siga aquest mateix mes de juliol per tal que el Consell puga complir els seus objectius, com l’aprovació de l’esmentat Pla de Joventut. Tirado considera que “és vital aquest pla ja que en ell s’inclouen activitats i serveis a realitzar en el Centre 14”, les activitats i serveis a executar per l’Ajuntament, amb especial atenció a les que es poguessin convenir amb el consell de la Joventut d’Alacant o les seuss Associacions membres, que tinguen com a destinataris principals els joves de la ciutat.

A més, en l’últim Consell es va informar sobre les propostes d’actuació de la Regidoria de Joventut dins de l’EDUSI, amb terminis estan molt marcats, així com un tema capdavanter com és el Pla d’Ocupació Juvenil.

Sonia Tirado adverteix que de no convocar aquest mes de juliol retardaria i perjudicaria el funcionament del Centre Municipal de Recursos per a la Joventut, i demostraria la paralització i impossibilitat de funcionament del minigobierno del Partit Popular.

Arxivat en: Ajuntament, Alacant, Joves amb Compromís, Sonia Tirado

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *