Compromís demana la convocatòria urgent de la Comissió de control i seguiment del desenvolupament de la EDUSI

El grup municipal de Compromís demanarà en el pròxim ple que es convoque de forma urgent la Comissió de control i seguiment del desenvolupament de la EDUSI.

Natxo Bellido, portaveu del grup municipal de Compromís ha destacat que “volem saber quin és l’estat del projecte en aquests moments, quins són els projectes que s’estan llançant des de diferents àrees municipals i quina previsió hi ha d’execució fins al mes de desembre de 2018”.

La Comissió de control de la EDUSI realitza un seguiment del grau d’execució del conjunt i dels projectes emmarcats dins d’aquesta estratègia. I des de la seua creació al novembre de 2017 no ha sigut convocada, a pesar se ser una proposta del PP, partit actualment en el govern de la ciutat.

Des de Compromís han remarcat la importància d’aquest projecte que afecta a alguns dels barris amb problemes més greus en tema d’exclusió social, de deterioració de l’habitatge o de desertificació del teixit comercial. “Ens juguem, com tothom sap, que puguem invertir d’ací al 31 de desembre de 2019 el 30% dels 22 milions que estan pressuposteu per a aquest projecte” han afirmat des de la coalició.

“Volem col·laborar i volem ajudar però també estar presents en el projecte de la EDUSI, perquè és molt important que aquest projecte siga de tots, tal com ho vam entendre Compromís quan lideravem aquest projecte quan es va aconseguir pel govern progressista, i cal integrar a l’oposició en un repte de futur vital per a la nostra ciutat”, ha destacat Bellido.

Arxivat en: Actes, Alacant, Natxo Bellido, Propostes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *