Compromís reclama la convocatòria urgent del consell local Port Ciutat

Bellido: “La paralització del Pla Ciutat han impedit la reflexió sobre la relació entre port i ciutat i el model que volem”

El grup municipal de Compromís en l’Ajuntament d’Alacant ha reclamat que es convoque amb urgència, per al divendres, el consell local Ciutat Port davant el conflicte obert per la proposta d’instal·lar una planta de carburant en el Port d’Alacant.

Natxo Bellido, portaveu del grup municipal de Compromís, ha destacat que “la paralització dels treballs del Pla Ciutat han impedit la necessària reflexió sobre la relació entre port i ciutat i el model de port que volem per a Alacant”

Compromís presentarà una proposta perquè en aquest consell s’informe sobre l’estat dels expedients de la instal·lació de dipòsits d’emmagatzematge, el tipus de permisos que necessita una empresa per a instal·lar una obra d’aquest tipus i en què situació es troben i la planificació de l’acció política i institucional de l’Ajuntament.

Cal donar una resposta el mes unitària possible des de l’Ajuntament en contra d’una instal·lació que ha generat molta alarma social i que no casa amb el model de port que volem”, ha afirmat Bellido, “haver abandonat el Pla Ciutat fa que problemes com a est isquen a la llum sense que tinguem dissenyat ho imparteix: l’estratègia del Port que volem”.

Des de la coalició també han reclamat la importància de coordinar l’acció política institucional de l’Ajuntament d’Alacant i donar un missatge d’unitat de l’administració enfront d’una instal·lació que ens fa retrocedir a l’any 1995 quan es van retirar els dipòsits de CAMPSA.

Arxivat en: Alacant, Natxo Bellido, Pla de Ciutat, Port d'Alacant, Port d'Alacant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *