Compromís reclama un nou espai per a les associacions de Colònia Requena

El grup municipal de Compromís en l’Ajuntament d’Alacant s’ha unit a la reclamació de les associacions del barri Colònia Requena d’un nou espai més ampli per a organitzar activitats i reunions.

“Fa temps que les associacions reivindiquen un espai més gran, i és molt important donar resposta a la seua demanda ja que a pesar, de les situacions problemàtiques específiques d’aquest barri, compta amb una trama associativa fort que vol ajudar a tirar avant el barri”, ha destacat Natxo Bellido, portaveu del grup municipal de Compromís.

Des de Compromís reclamen que l’administració té molt a fer per a revertir la deterioració al que hi ha hagut en el barri en els últims anys. “Cal millorar i cuidar la neteja i seguretat i donar solucions de futur al tema de l’habitatge”, reclamen des de la coalició.

“Cal recolzar i ajudar a les associacions del barri, i per açò necessiten que des de l’Ajuntament trobem un espai més gran del que actualment tenen per a poder desenvolupar la seua labor”, ha conclòs Natxo Bellido.

Arxivat en: Alacant, Barris, Compromís per Alacant, Natxo Bellido

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *