Compromís l’Alacantí celebra les Jornades «Polítiques de mobilitat valentes i amb compromís»

Compromís l’Alacantí ha celebrat les jornades “Polítiques de mobilitat valentes i amb compromís” a la Casa de Cultura d’Agost.

Aquestes jornades han comptat amb la participació de Isalia Gutiérrez, regidora de mobilitat de Compromís de Sant Vicent del Raspeig i moderadora de la taula d’experiències; Pilar Calpena, regidora de Medi ambient i Urbanisme d’Elda; Felix Moreno, regidor de Compromís a IBI; David Sastre, director de l’Alcoiana – Vectalia; i de Benja Soler, Secretari Comarcal i Alcalde de El Campello.

Els ponents han presentat les necessitats i futur als quals s’enfronten les polítiques de mobilitat des de diferents àmbits i aspectes. Des de la revolució de la mobilitat personal que es reflecteix a la perfecció amb l’expansió de l’ús de patinets i bicicletes elèctriques, el projecte “Andeando” d’acompanyament perquè els nens i nenes acudeixin als centres escolars caminant o fins i tot el futur del transport públic tradicional com l’autobús han estat alguns dels temes que els ponents han posat sobre la taula.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *