Compromís critica la privatització del Nadal per part del PP

El grup municipal de Compromís ha criticat durament les decisions preses per la corporació del PP, com cobrar per fer-se fotos amb el Papà Noel del Panteó de Quijano.

María José Espuch, regidora de Compromís ha afirmat que “al PP li ha embargat l’esperit nadalenc però ha privatitzat tots els serveis oferits per a les xiquetes i xiquets alacantí, molt tornar a portar el Pessebre als baixos de l’ajuntament però després està cobrant per tot”.

Després de la polèmica generada després de la inauguració de la caseta de Papa Noel en la qual no es permeten fer fotografies amb el mòbil i per a immortalitzar el moment ha de pagar-se 5 € perquè la realitzara el fotògraf, l’edil ha explicat que aquestes pràctiques contribueixen a generar desigualtats entre els xiquets i xiquetes de la ciutat.

Per a Espuch, el PP segueix generant desigualtats i afavorint a aquelles famílies amb una situació econòmica solvent, mentre que aquelles que no la tinguen “s’han quedat sense nadal”.

“Com li expliques a un xiquet o xiqueta alacantí que per a poder fer-se una foto amb santa Claus els seus papes o les seues mames van a haver de pagar 5 euros, tot açò a més en un espai públic com és el Panteó de Quijano”, ha asseverat Espuch. “Esperem que no els de per cobrara el cotillón infantil per que crec que va a ser l’única cosa gratuïta d’aquest nadal”, ha conclòs.

Arxivat en: Alacant, María José Espuch

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *