Compromís presenta propostes a la modificació de l’ordenança del soroll

La coalició ha reivindicat la modificació conjunta de les ordenances del soroll, d’ocupació de via pública i els plans especials del centre i casc històric

El grup municipal de Compromís en l’Ajuntament d’Alacant ha presentat propostes a la modificació de l’ordenança del soroll dins del termini de consultes prèvies que va obrir la Regidoria d’Urbanisme i que ha finalitzat aquesta setmana.

Des de la coalició ha destacat que l’ordenança necessita modificacions que incloguen la millora dels equips de mesurament de so i les revisió de les sancions, que tinga en compte les peculiaritats del Centre i del Casc Antic respecte a la resta de la ciutat i que incloga Zones de Protecció Acústica Especial i Zones Acústicament Saturades.

Sonia Tirado, regidora de Compromís, ha reivindicat també la importància de convocar la taula del soroll al més prompte possible “en la qual esperem tenir presència els grups municipals” i que Mari Carmen De España present una proposta d’ordenança per a poder avançar sobre aquesta regulació.

D’altra banda, la coalició ha destacat que “portem temps demanant una modificació conjunta de les ordenances d’ocupació de Via Pública, del Soroll i dels Planes Especials del Centre i del Casc Antic ja que són

regulacions totalment connectades i cadascuna influeix en la realitat de l’altra

de manera directa, si no seguirem posant pegats que no solucionaran el problema del soroll”.

Tirado ha afirmat que modificar una ordenança sense l’altra és un contrasentit, al que afig que “no tenim clar si D’Espanya en realitat el que vol és que no es modifique cap o si açò és un exemple més de la seua incapacitat gestora”.

Arxivat en: Alacant, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *