Compromís critica la proposta del PP d’implantar el districte únic educatiu el pròxim curs

Compromís ha asseverat que la proposta del PP d’implementar el districte únic educatiu en la ciutat per al pròxim curs seria un pas arrere en la igualtat educativa de xiquets i xiquetes i solament afavoriria als centres privats.

María José Espuch, regidora de la coalició, ha destacat que “una vegada més el senyor Barcala proposa tornar al districte únic, afavorint així a l’educació concertada i tornant a deixar de costat als centres públics de la ciutat, creant desigualtat entre els xiquets i xiquetes alacantines segons les seues possibilitats econòmiques”.

Des de Compromís destaquen que el PP ha fet aquest anunci una setmana després de reunir-se el consell escolar municipal, evitant així portar la proposta al mateix i que puga pronunciar-se sobre aquest tema.

“Ja sabem per que el PP no està posant cap obstinació en el pla Edificant, sembla ser que no tenen cap pressa pels centres ja aprovats en el ple, ni per incorporar nous centres educatius i que Alacant puga beneficiar-se d’aquesta pla de millores”, ha lamentat Espuch.

Arxivat en: Alacant, Cultura i Educació, María José Espuch

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *