Compromís per Alacant comença la campanya en barris L’Alacant que vols

La campanya se celebrarà els dissabtes fins a febrer i recorrerà diferents barris de la ciutat.

Compromís per Alacant ha començat la campanya L’Alacant que vols en el barri del Palamó. Aquesta campanya recorrerà durant els dissabtes de desembre, gener i febrer els barris de la ciutat per a recollir de primera mà les necessitats i opinions de la ciutadania.

Aquest dissabte Compromís s’ha acostat al Palamó a instal·lar una taula informativa i en la qual es recollirà les opinions per a construir “L’Alacant que vols”.  A les 23.00 es traslladarà la taula al centre tradicional a la plaça de Sant Cristóbal.

“Volem acostar-nos a tota la ciutat, recórrer els carrers i que els ciutadans i ciutadanes puguen donar-nos la seua opinió sobre que necessita la nostra ciutat”, ha expressat Natxo Bellido, secretari local de Compromís.

A part de visitar el Palamó i El Barri antic de la ciutat, es recorreran Sant Blas (12 de gener), La Florida (19 de gener), El Pla (26 de gener), el Cap de l’Horta (2 de febrer), Benalúa (9 de febrer), Tómbola (16 de febrer) i Sant Blas (23 de febrer).

Arxivat en: Actes, Alacant, Barris, Compromís per Alacant, Propostes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *