Bellido: “L’augment en el projecte de pressupostos del minigovern del PP és insuficient i no està concorde la major capacitat de despesa després de llevar-nos de damunt el pla d’ajust, la ruïna econòmica a la qual porte el PP a aquesta ciutat”

El grup municipal de Compromís a l’Ajuntament d’Alacant ha denunciat la falta d’ambició inversora en matèria de creixement i dinamització del comerç de la ciutat del projecte de pressupostos municipals presentat pel govern local del PP.

En el document d’aportacions presentat per la coalició la partida pressupostària destinada a la dinamització del comerç de proximitat aconseguia els 200.000 euros, una aposta més d’acord amb el que exigien els comerciants de la ciutat en campanyes com la del passat Nadal quan escrivien a SSMM els Reis Mags en la qual reclamaven “inversions reals en el comerç”, campanyes de promoció reals i un pla específic de comerç de qualitat per a Alacant. La proposta inclosa en el projecte de pressupostos municipals presentada pel PP a penes aconsegueix els 50.000 euros.

Denunciem com una vegada més el PP dóna l’esquena al comerç de ciutat, al comerç de proximitat, que dóna vida als nostres carrers, a les nostres places i als nostres barris; i que a més genera ocupació estable”, ha asseverat Natxo Bellido, portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alacant, al que ha afegit que “l’augment en el projecte de pressupostos del minigovern del PP és insuficient i no està d’acord amb uns pressupostos que permeten una major capacitat de despesa, quan ens hem llevat de damunt un pla d’ajust que heretem de la ruïna econòmica a la qual porte el PP a aquesta ciutat”.

Però per a Compromís el preocupant no és sol la falta inversora sinó també la falta de diàleg entre la regidora Marisa Gallo i el sector de comerciants. Un dialogue que la formació considera imprescindible per a conduir bé els diners públics que es gasta en promoció i dinamització del comerç de proximitat d’Alacant. “Exigim més pressupost i exigim millorar el diàleg perquè cada euro que s’invertisca estiga consensuat amb el sector”, ha conclòs Bellido.