Compromís reclama que s’actualitze amb urgència el Pla Integral del Centre Tradicional

El grup municipal de Compromís a l’Ajuntament d’Alacant ha reclamat al govern municipal del PP que s’actualitze el pla del centre “com a instrument transversal per a dirigir les polítiques en aquesta zona del ciutat”.

En aquest sentit Compromís ha constret al govern a abordar els reptes pendents d’aquesta zona de la ciutat com el de la conversió en zona de vianants del centre i totes les qüestions que tenen a veure amb la convivència i el model de centre.

Per la seua part Natxo Bellido, portaveu de la formació ha afirmat que “el PP pretén enterrar el Pla del Centre i el fa a més acabant fins a amb les seues activitats, com es va demostrar fa uns dies amb el carnestoltes”. Bellido ha destacat la necessària actualització d’aquest pla, de 2002, que va donar bon resultat en el seu moment però que segons el portaveu de Compromís necessita una profunda actualització dels reptes, dels objectius i les actuacions que cal prendre.

“Creémos que l’actualització d’aquest pla és urgent, i ja el déiem en l’època en la qual estàvem governant aquesta ciutat, i veiem que amb el minigovern del PP serà impossible perquè no volen saber res d’aquest pla”, ha remarcat Bellido.

Per això, la formació ha destacat aquest pla com un dels deures del nou govern, a partir de maig, per a exhibir un centre tradicional que ha d’estar viu i ha de ser part de la imatge de ciutat.

“Necessitem un centre viu, habitable i on els diferents usos puguen ser compatibles, tots aquests reptes hagen de treballar-se en la taula del centre tradicional i en els instruments que preveu el propi Pla Integral del Centre”, ha asseverat Bellido.