Compromís torna a reclamar posar en ús la segona i tercera planta de l’edifici consistorial

La part alta de l’edifici de l’Ajuntament es va rehabilitar en 2017 i hui dia no té destinat cap ús malgrat el seu valor patrimonial

El grup municipal de Compromís a l’Ajuntament d’Alacant ha tornat a reclamar el condicionament i lloc en ús de la segona i tercera planta de l’edifici consistorial, que va acabar la seua rehabilitació l’any 2017.

 Per part seua, Natxo Bellido, portaveu de la coalició ha afirmat que una de les propostes que la coalició planteja portar a la negociació pressupostària és el condicionament i posada en ús d’aquestes plantes, a pesar que tal com denuncia la formació “estem a l’inici de l’any i el bipartit no ha sigut capaç de presentar-nos una proposta de pressupostos municipals, nosaltres presentarem iniciatives com aquesta i esperem que ens facen cas per a poder negociar-los”.

Des de Compromís denuncien que no és possible tindre rehabilitat més de la meitat de l’Ajuntament, un dels edificis de major valor patrimonial de la ciutat,  i que estiga des de fa més de 2 anys sense donar-li un ús.

 

“No poden estar mortes de riure plantes senceres de la casa consistorial a les quals es pot donar un ús institucional i també un ús operatiu per als grups municipals. Ni tindre més temps uns espais rehabilitats buits que no s’hagen condicionat ni donat ús”, ha conclòs Bellido.

Arxivat en: Alacant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *