Compromís demanarà en el ple de febrer convocar el Consell Escolar Municipal per a incloure nous col·legis en el Edificant

Rafa Mas: “És enrojolant veure com Alacant capital de província està a la cua a incloure col·legis per a la seua ampliació, que millora o reformes en el pla Edificant”

El grup municipal de Compromís a l’Ajuntament d’Alacant presentarà al ple de febrer una iniciativa perquè es convoque amb urgència el Consell Escolar Municipal amb l’objectiu principal de conéixer les necessitats en matèria d’infraestructures dels centres d’Alacant i incloure els màxims possibles en el pla de Edificant de la Conselleria d’Educació.

“És enrojolant veure com Alacant, capital de província, està a la cua a incloure col·legis per a la seua ampliació millora o reformes en el Pla Edificant”, ha denunciat Rafa Mas, regidor de la coalició.

Des de Compromís insten al govern municipal a incloure en aquest Pla reformes i actuacions en col·legis com el CEIP El Palmerar, Santíssima Faç, Gastón Castelló, Rabassa o Campoamor, el CEE Sant Ángel de la Guarda o l’IES Cavanilles. Una situació que contrasta amb pràcticament totes les ciutats del nostre entorn que ja s’han beneficiat d’aquest Pla, que no obstant això a Alacant encara no s’ha licitat cap de les obres ja incloses i no de moment no s’han inclòs nous centres. En aquest aspecte Compromís denuncia que a Elx ja s’han fet actuacions en 15 centres i la setmana passada es va inaugurar un nou centre construït amb el Edificant, i a Alacant els cinc centres ja inclosos segueixen a l’espera sense que s’hagen realitzat les actuacions.

Per això, la coalició ha insistit que és l’última oportunitat que té la senyora Llopis, Regidora d’Educació, per a demostrar a la ciutadania que li importa l’educació pública, i que “de no ser així evidenciaria que encara continua representant de manera única a l’educació concertada i privada,.

“Estem a punt d’evidenciar el col·lapse de l’educació pública alacantina i no el permetrem”, ha conclòs Mas.

Arxivat en: Ajuntament, Alacant, Cultura i Educació, Rafa Mas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *