Basant-se en el model encetat a València i a Elx, Compromís pretén millorar la mobilitat d’Alacant amb més espai per a la bicicleta. Així ho ha anunciat l’alcaldable Rafa Mas, acompanyat per companys de partit com Giuseppe Grezzi, regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, i Esther Díez, regidora de Mobilitat Ajuntament Elx, així com entitats com Alacant en Bici o la PCM – Plataforma per a la Mobilitat Sostenible.

“Anem a transformar la mobilitat d’esta ciutat, a fer-la segura, sostenible, connectada i sobretot garantir la llibertat de la ciutadania, que no només es pugui moure amb cotxe, que ara anirem a ser el rei de la ciutat, sinó apostar també per la conversió en zona de vianants, per infraestructures ciclistes, per un bon transport públic, per pàrquing dissuasius”, ha assenyalat Mas en un acte en què les bicicletes, també les de lloguer, han estat protagonistes.

L’alcaldable Mas ha posat en valor les polítiques dutes a terme per Compromís a València i Elx, on completen ara dos mandats al govern: “Els meus companys i companyes tant de Compromís per Elx com a València han transformat la mobilitat i tot el món té llibertat de moure’s com vulgui, amb transport públic, amb bicicleta, o caminant o amb el seu cotxe privat. Per això transformarem la mobilitat”.