Amb Tomàs Mestre al capdavant, este matí s’han presentat, davant les portes de l’ajuntament, els 29 membres que composen la candidatura de Compromís a Alacant. Una coalició on destaquen el gran nombre de persones independents que s’han sumat a un projecte plural i compromès amb Alacant.

El candidat de la coalició que formen el Bloc, Iniciativa i els Verds, Tomàs Mestre ha assegurat que Compromís és “l’altra alternativa, l’alternativa al bipartidisme en que ens hem instal·lat on populars i socialistes sols es preocupen de com repartir-se les institucions oblidant les sues responsabilitats. Amb Compromís la democràcia tornarà a l’ajuntament, és el moment d’obrir les finestres i fer neteja a fons de les nostres institucions i recuperar-les per als ciutadans”.

La llista de Compromís inclou persones de diferents sensibilitats, unides per una preocupació, Alacant, recuperar la ciutat fer-la més amable, amb personalitat, amb un ajuntament que represente als alacantines i les alacantines, perquè els escolte i es preocupe pels seus problemes, un ajuntament amb projecte de futur, que treballe en positiu i que siga un mirall d’honestedat i del qual els ciutadans es puguen sentir orgullosos.

Entre els membres de la candidatura trobem persones que han nascut lluny de la nostra ciutat, però que ja l’han feta seua, nous alacantins i alacantines que tenen molt a dir i amb els que Alacant ha de créixer, hi han representants del món de la cultura, l’educació o el moviment associatiu i cívic de la ciutat, però també dels comerciants, tots sota un mateix paraigües, anomenat Compromís amb la gent del Bloc, d’Iniciativa i els Verds, tots junts per a construir la ciutat amable i competitiva que garantisca els nostre futur i el dels nostres fills.

Mestre ha explicat que “el nostre és un moviment en positiu, ens presentem des de la confiança que dona ser la tercera força municipal del País Valencià i no tenir ni un sol imputat en casos de corrupció, no com altres partits. Tenim un model de futur per a Alacant, que passa per fer-la amable per als que hi vivim, però també competitiva i referent, amb projecció exterior i per això cal compromís, treball i honestedat, que és el que podem prometre i tot això, escoltant cada dia quines són les necessitats dels alacantines i les alacantines”.