A través d’una historieta ambientada a Alacant ‘Xico i Xica’ els joves protagonistes denuncien alguns dels problemes diaris amb els que s’han de topar els alacantines i les alacantines i proposen una altra manera de fer política, honesta, treballadora i transparent, la de Compromís.

‘Xico i Xica 😉 en Compromís per Alacant’ vol explicar, a través d’un còmic quins són els valors pels que treballem a Compromís, la coalició que formen el Bloc, Iniciativa i els Verds. La tercera formació política del País Valencià en nombre de regidors i sense ni un sol cas de corrupció entre els seus representants.

El còmic mostra una ciutat que no es preocupa pels seus ciutadans, mentre que els nostres protagonistes, el Xico i la Xica, patint els problemes clàssics dels jovent avui en dia, la manca de feina, lloguers impossibles d’assolir o poques perspectives de futur, actuen amb optimisme i ganes de canviar les coses per a millorar-les, és l’actitud de Compromís.
La història recorre alguns dels carrers més emblemàtics de la ciutat i finalitza a la plaça dels Estels, de d’on el nostres protagonistes, junt amb moltes més persones reclamen una altra manera de fer política, el que el Xico i la Xica pensen que li fa falta a la nostra ciutat per tal de fer-la millor en el dia a dia i més amable amb els seus ciutadans.

El còmic de Compromís per Alacant es pot llegir a través d’internet en aquesta
http://lagaleriadetresancoras.blogspot.com/2011/04/xico-y-xica-en-compromis-per-alacant-el.html