Mollà: “El TSJ investigarà el que el PP ha tractat d’amagar durant anys sobre el PGOU d’Alacant”

La diputada de Compromís exigeix la dimissió immediata de l’alcaldessa, Sonia Castedo

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha afirmat hui que “el Tribunal Superior de Justícia (TSJCV) investigarà per fi les presumptes implicacions de l’alcaldessa d’Alacant, Sonia Castedo, i el seu predecessor, Luis Díaz Alperi, ambdós diputats a Les Corts, en les il·legalitats que es podrien haver comès en la redacció del PGOU d’Alacant”.

“Els alacantins i alacantines estan d’enhorabona perquè finalment podran saber si els seus dirigents han comès delictes en la redacció del document d’ordenació de la ciutat, una qüestió que el PP sempre ha evitat que s’investigara, com va evidenciar amb la comissió d’investigació que Compromís va sol·licitar a Les Corts i que el grup parlamentari popular va rebutjar”, ha apuntat Mollà.

La diputada de Compromís ha explicat que “les conclusions que el jutge que investiga esta peça separada del cas Brugal a Alacant ha remès al TSJCV són contundents, doncs en elles considera que Castedo i Alperi haurien comès delictes de revelació d’informació privilegiada, suborn i tràfic d’influències, per tant, a l’alcaldessa d’Alacant ja se li ha acabat el discurs de la conspiració i el victimisme”.

“Al que també se li han acabat les excuses és al president de la Generalitat i del PPCV, Alberto Fabra, que no té cap argument per no rellevar a Castedo i Alperi dels seus càrrecs, si és que encara li queda un mínim de vergonya”, ha continuat dient Mireia Mollà.

La diputada ha recordat que “ens trobem davant d’un cas molt greu, ja que suposa que el principal pla d’ordenació d’Alacant, el que construeix el futur de la ciutat, s’hauria elaborat segons els interessos de l’empresari Enrique Ortiz i no segons els interessos de la ciutadania i, per tant, els dirigents polítics implicats han de dimitir de manera immediata”.

Arxivat en: Alacant, Corrupció, PGOU, Sonia Castedo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *