El portaveu de Compromís per Alacant, Tomàs Mestre, ha lamentat hui “la mort d’una nova víctima de l’estafa bancària, doncs així podem definir a l’home que ha decidit hui acabar amb la seua vida a Alacant perquè anava a ser desnonat”.

 

“Malauradament ens enfrontem a un nou cas en el que una persona se suïcida per no poder fer front al lloguer del habitatge en què residia, un succés que ve reproduint-se des del començament de la crisi i que evidència són els ciutadans els que estan carregant amb el pes d’esta situació econòmica”, ha destacat Mestre.

 

El portaveu local ha indicat que “hem hagut d’arribar a esta situació per a que el PP acceptara buscar una solució al drama de milers de famílies que s’han quedat sense casa per no poder fer front als pagaments, de manera que no anem a tolerar ni un pas enrere en esta lluita, que busca rescatar a les persones abans que els bancs”.

 

Mestre ha explicat que “en el plànol local, l’Ajuntament també pot posar en marxa mesures per millorar la situació d’estes persones i per això des de Compromís per Alacant hem reclamat la creació d’una oficina específica per als afectats de la hipoteca, que actue com a mediadora i que dote als afectats d’una assistència jurídica”.

 

“En este context de crisi, els recursos públics han d’anar destinats a aquelles persones que es troben en una situació més vulnerable i per això entenem que esta oficina ha de ser una prioritat per a donar resposta als nombrosos veïns d’Alacant que no poden fer front a la seua hipoteca o al seu lloguer”, ha apuntat el portaveu de Compromís per Alacant.