La diputada de Compromís Mireia Mollà ha afirmat hui que “les dades de l’atur del mes d’abril en les comarques d’Alacant demostren que les receptes que està aplicant el PP a les diferents administracions castiguen el nostre potencial, en lloc de revitalitzar la nostra economia”.

 

Mollà ha realitzat estes declaracions després que el Ministeri de Treball haja fet públic que la xifra d’aturats a les comarques d’Alacant se situa en 230.049 persones al tancament del mes d’abril.

 

En este sentit, la diputada de Compromís ha assegurat que “el nombre d’aturats ha disminuït en un 0,12 per cent respecte al mes anterior, però la xifra resulta tan reduïda que demostra que la situació no experimenta cap millora i que, en tot cas, les polítiques que s’estan aplicant des del Govern central i des de la Generalitat únicament provoquen un estancament de l’economia i un autèntic atac a les condicions de vida de les persones”.

 

“Som un territori referent en diferents sectors de l’economia productiva, però veiem com les retallades, les polítiques de dèficit zero o la manca d’inversions en infraestructures dificulten la seua revitalització i, per tant, s’evidencia que les receptes del PP per eixir de la crisi només ens porten a un bloqueig de l’activitat econòmica”, ha destacat.

 

“Les xifres són prou clares com per a que els diferents governs del PP reconeguen la seua equivocació, canvien el rumb i comencen a fer polítiques que reactiven l’economia i pensen en el benestar dels ciutadans, doncs esta situació és del tot insostenible”, ha conclòs Mireia Mollà.