El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha indicat hui que “l’Ajuntament ha de portar ja a terme la poda dels arbres dels carrers Pintor Baeza i Devesa, doncs han assolit una gran altura i provoquen molèsties als veïns, que veuen com els arbres tapen ja les seues finestres”.

 

Bellido ha explicat que “esta poda de manteniment es portava a terme de manera regular, però els veïns denuncien que no s’ha efectuat darrerament i, com a conseqüència, les branques arriben ja fins a les quartes plantes dels edificis”.

 

“Veiem com les retallades d’este equip de govern arriben fins aspectes quotidians que afecten el dia a dia de les persones, que són allò pel que l’Ajuntament hauria de preocupar-se de manera prioritària”, ha assenyalat.

 

El secretari de Compromís per Alacant ha destacat que “ahir ens vam reunir amb l’associació de veïns Campoamor-Plaça Amèrica que ens van traslladar esta i altres queixes, així com les seues propostes i reclamacions, entre les que s’inclou la necessitat d’impulsar la participació ciutadana, un extrem que des de Compromís considerem bàsic per aconseguir una administració democràtica i transparent”.