El candidat de Compromís a l’Alcaldia d’Alacant, Natxo Bellido, i la número dos de la llista municipal, María José Espuch, han mantingut aquest dijous una reunió amb responsables comarcals de CCOO i UGT, per a analitzar les necessitats de la ciutat i presentar les propostes arreplegades en aquest sentit en el programa electoral de la coalició 100 Propostes per al canvi.

En la reunió han participat la secretària general de CCOO en l’Alacantí i Les Marines, Consuelo Navarro, i el membre de la seua executiva i secretari d’Organització Alejandro Caballero, així com el secretari general d’UGT en l’lacantí, Óscar Llopis, i la secrearia d’Acció Sindical i Ocupació, Yaissel Sánchez.

“Hem coincidit en molts aspectes, com la necessitat de fer de l’Ajuntament un element que treballe per a la creació d’ocupació i riquesa estable”, ha explicat Natxo Bellido.

En la trobada també han compartit la reflexió que “l’emergència social serà una prioritat del nou govern, en el qual estarà Compromís, a la qual caldrà respondre des del primer dia”, ha afegit.

 “A més, hem compartit reflexions sobre el model de ciutat que volem tenir i que ha de ser un model de ciutat amable per a les persones que vivim a Alacant i atractiu per a les persones que ens visiten”, ha indicat María José Espuch.

 “En definitiva, hi ha hagut coincidència sobre quins han de ser les receptes del canvi, del futur, i sobre les quals, tots i cadascun des de la seua responsabilitat, haurem de treballar”, ha conclòs Bellido.