Compromís per Alacant s’ha reunit amb els representants de la Plataforma contra la Pobresa, l’Exclusió i la Desigualtat Social a Alacant per a analitzar les manques actuals en matèria d’acció social i exposar les mesures proposades per la coalició per a atendre la situació d’emergència social.

En la trobada han participat la número dos de la candidatura de Compromís, María José Espuch, i la número tres, Sonia Tirado, així com Begoña Baños i Rafael Bonet, entre altres representants de la Plataforma.

Les candidates han presentat les mesures incloses en el programa electoral de Compromís ‘100 Propostes per al canvi’ en matèria d’acció social, mentre que els representants de la Plataforma han posat sobre la taula les seues ‘14 Propostes per la Inclusió Social a Alacant’.

María José Espuch ha destacat que “existeixen molts punts de coincidència en l’anàlisi realitzat per ambdues organitzacions”, i ha recordat que, “per a Compromís la prioritat són les persones, especialment les més vulnerables, i que ho estan passant-ho malament en aquests moments tan durs actuals”.