Igualtat aposta pel ciclisme femení amb la Setmana Ciclista Valenciana

El dia 10 acollirà la 3ª etapa de la prova, amb un recorregut de 87 quilòmetres

Alacant, dimecres 1 de març de 2017.- La ciutat d’Alacant acollirà divendres que ve 10 de març la Tercera Etapa de la Setmana Ciclista Valenciana Femenina, en la qual participen les seleccions d’Espanya, Alemanya, Bèlgica, Suïssa, Rússia i Noruega, que comptarà amb un recorregut de 87 quilòmetres amb dos passos puntuables de muntanya de tercera categoria.

La regidora d’Igualtat, María José Espuch, ha presentat avui en roda de premsa la tercera etapa de prova, que es disputarà en quatre etapes del 8 a l’11 de març, en les localitats de Vila-real, Gandia, Alacant i València.María José Espuch Setmana Ciclista Femenina

L’Ajuntament d’Alacant, a través de les Regidories d’Igualtat, la d’Esports i les de Mobilitat, Accessibilitat i Seguretat, col·labora amb l’organització d’aquesta competició que reuneix a un total de 162 corredores, de les millors de l’elit internacional, en 27 equips de 6 components cadascun.

La regidora d’Igualtat, María José Espuch, ha remarcat la importància que les administracions recolzen i promoguen l’esport femení, i ha valorat l’oportunitat de donar especial visibilitat a aquesta prova coincidint amb la commemoració la setmana vinent del Dia Internacional de les Dones.

Espuch, en aquest sentit, ha recordat que des de la Regidoria d’Igualtat es treballa durant tot l’any perquè les dones, tant en l’esport d’elit com en tots els àmbits, puga desenvolupar-se professionalment “amb les mateixes garanties i oportunitats que l’home”.

A més, en aquesta prova, la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alacant es congratula que els premis a les guanyadores vagen a ser lliurats per una nina i un xiquet ciclistes. “A veure si condeix l’exemple i deixem de tenir dones florer donant-los el premi quan arriben a meta”, ha indicat l’edil.

La Setmana Ciclista Valenciana arrancarà el 8 de març a Vila-real amb una crono per equips de 6,5 quilòmetres, seguida de la segona etapa el dia 9 a Gandia amb un recorregut de 110 quilòmetres i dos ports puntuables de segona i tercera categoria.

La tercera etapa es disputarà a Alacant de 87 quilòmetres amb dos passos puntuables de muntanya de tercera categoria, el dia 10. Partirà a les 13:30 hores de l’avinguda Xavier Soler, passant amb una doble volta per Sant Vicent, Mutxamel, Bussot, el Campello, Sant Joan d’Alacant i Alacant i la quarta etapa serà a València, l’11 de març, de 96 quilòmetres de recorregut.

Entre les corredores de la Comunitat Valenciana, participarà una esportista que resideix en la localitat alacantina de Torrevella, Sandra Alonso, que va aconseguir el 8º lloc en la prova junior femenina del Mundial de Catar de 2016.

Arxivat en: Ajuntament, Alacant, Igualtat, María José Espuch

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *