Compromís urgeix a l’equip de Govern a signar ja el conveni amb la Conselleria de Medi ambient que permetria escometre millores en la gestió de residus per valor de 190.000 €

Alacant, dimarts 22 de maig de 2018

El Grup Municipal de Compromís urgeix a l’equip de Govern del PP a signar com més prompte millor el conveni de col·laboració amb la Conselleria de Medi Ambient que preveu una subvenció de 190.000 euros per a escometre diverses actuacions de millora de la gestió de residus en el municipi d’Alacant durant el present any, i que es troba pendent de la rúbrica de la corporació local.

La regidora de Compromís, Sonia Tirado, ha explicat hui que aquesta línia nominativa de subvencions de la Conselleria de Medi Ambient contempla finançar inversions destinades a l’adquisició d’equipament, maquinària i infraestructures destinades a les millora de la gestió consorciada de residus, l’adequació o construcció d’instal·lacions de tractament, de transferència i/o eliminació, de millora de recollida selectiva i d’equipament auxiliar amb vehicles hídrics o instal·lacions dotades d’energia renovable per als sistemes integrals consorciats de gestió de residus.

«Dins de totes les inversions possiblesCompromís Alacant partida Fontcalent , i donades les característiques de la planta de Selecció i Compostatge del CETRALICANTE, proposem que aquesta dotació de 190.000 euros vaja destinada a l’adquisició de maquinària nova per a optimitzar la gestió de residus, com a separadors òptics de plàstics, separadors balístics i, fins i tot, un separador adicional d’alumini».

«Des de Compromís reclamem a l’equip de Govern que no deixe passar més temps, que no deixe perdre aquesta oportunitat, que signe el conveni de col·laboració amb la Generalitat i es puga treure profit d’una dotació econòmica que sens dubte ens permetrà maximitzar els recursos i minimitzar l’impacte de la producció i gestió de residus. En definitiva, que l’equip de govern del Sr. Barcala es pose de una vegada a treballar».

(*) Imatge d’una visita recent dels regidors de Compromís, Natxo Bellido i Sonia Tirado a la partida de Fontcalent, on se situa la planta de CETRALICANTE.

Arxivat en: Alacant, Propostes, Sonia Tirado, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *