Compromís insta al fet que Mari Carmen de España convoque als grups municipals per a informar sobre els allotjaments turístics

Sonia Tirado, regidora del grup municipal de Compromís en l’Ajuntament d’Alacant ha instat a la regidora d’Urbanisme Mari Carmen De España al fet que “convoque als grups municipals per a adonar dels passos i decisions que s’estan prenent amb els allotjaments turístics i ens faça participes”.

A més, l’edil de Compromís ha proposat que s’estudie una moratòria en la concessió de més certificats de compatibilitat urbanística en la zona centre i el casc antic. “S’ha d’estudiar aquesta possibilitat mentisques no es resolga l’actualització de l’ordenança del soroll que té paralitzada De España, com a tantes altres coses en la Regidoria d’Urbanisme”, ha afirmat Tirado.

Arxivat en: centre històric, Sonia Tirado

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *