Els projectes, beneficiats de les ajudes del Ivace, han de justificar-se a 31 de desembre de 2018

L’ajuda, de 784.000 euros, podria perdre’s si no es compleixen amb els terminis fixats per les bases

El grup municipal de Compromís en l’Ajuntament d’Alacant ha mostrat la seua preocupació pel grau d’execució dels projectes de millora de les zones industrials d’Alacant que el consistori va presentar a la convocatòria d’ajudes de la Conselleria d’Economia Sostenible.

Des de la coalició també dubta de la capacitat del govern del PP d’executar aquests projectes i justificar-los adequadament dins del termini proposat per la Conselleria i que finalitzaria el 31 de desembre.

“Ara mateix estem a mitjan desembre i no tenim cap notícia sobre si els projectes estan redactats, i molt menys si les actuacions estan iniciades”, ha asseverat Sonia Tirado, edil de Compromís. En el cas d’Alacant, de no presentar-se la justificació a temps, podrien perdre’s els 784.000 euros que el IVACE va concedir a la ciutat.

Aquestes ajudes van destinar 49 milions d’euros als ajuntaments de la Comunitat Valenciana per a projectes d’inversió per a millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en els polígons industrials, àrees empresarials i enclavaments tecnològics i parcs científics.

“Demanem a l’equip de govern del PP que deixe el postureo i es dedique a les actuacions de millora de les nostres àrees industrials, que després de 40 anys d’abandó les necessiten”, ha conclòs Tirado.