La coalició denuncia que aquesta oficina es va anunciar a l’abril i hui dia no se sap res sobre la seua creació.

El grup municipal de Compromís a l’Ajuntament d’Alacant ha expressat la seua preocupació per l’estat de l’Oficina d’Atenció a la Inversió que Luis Barcala, Alcalde de la ciutat, i Carlos Castillo, regidor d’Hisenda, van anunciar “a so de bombo i platerets” a l’abril.

“ Hui dia no sabem res d’aquesta oficina. No tenim cap notícia de si s’ha creat, on està situada, quina dotació de personal té, i, si escau, quantes empreses s’han atés i quants expedients s’han tramitat”, ha remarcat Sonia Tirado, regidora de Compromís.

Des de Compromís també es qüestionen els passos que s’estan donant per a col·laborar amb el Punt d’Atenció a la Inversió de la Conselleria d’Economia que permet reduir els tràmits burocràtics necessaris per a la implantació d’empreses.

“L’Ajuntament d’Alacant no pot estar a esquena d’aquesta mesura imprescindible per al nostre futur econòmic”, ha afirmat Tirado, qui també ha preguntat al govern municipal si “després de nou mesos s’està treballant en aquesta línia, o si com sembla es tracta d’un nou anunci buit del minigovern del PP”.