Compromís mostra la seua preocupació per la demora en els pagaments de les subvencions 2018 a associacions

La coalició reclama que s’abonen com més prompte millor i que s’explique a les entitats el calendari de pagaments

El grup municipal de Compromís a l’Ajuntament d’Alacant ha expressat la seua preocupació per la demora en els pagaments de les subvencions a associacions corresponents a projectes de l’any 2018 en les regidories d’Immigració i Acció ciutadana i participació ciutadana. Des de la formació recullen la demanda traslladada per les associacions que ni han rebut l’abonament dels projectes de l’any passat ni saben com pot ser el termini per a rebre’l.

Algunes d’aquestes entitats no tenen capacitat econòmica per a aguantar i depenen que se’ls pague dins del termini i en la forma escaient pels projectes de cada any, dels quals depenen personal i moltes vegades realitzar serveis que des de l’administració no arribem i que són les entitats socials de la ciutat les que els aporten”, ha afirmat Natxo Bellido, portaveu de Compromís.

Des de la coalició han remarcat la necessitat de realitzar els pagaments al més prompte possible, però també que s’informe les entitats del calendari de pagaments previst i que si existeix algun problema per a realitzar l’abonament se’ls explique.

“Esperem que això no es demore perquè pot tindre conseqüències molt greus per a aquestes entitats, ja hem hem vist que en altres moments la demora dels pagaments de l’administració publica ha significat no poder aguanta amb la seua labor i amb la seua entitat”, ha conclòs Bellido.

Arxivat en: Alacant, Igualtat, Natxo Bellido, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *