Compromís pregunta en el Congrés dels Diputats sobre la instal·lació d’un aparcament de trens al costat de Casa Mediterrani

Ignasi Candela ha preguntat sobre si ADIF té previst realitzar un aparcament de trens al costat del Museu del Prat, de la Sagrada Família o del Guggenheim

Compromís ha traslladat, a través d’Ignasi Candela, diputat per Alacant en el Congrés dels Diputats, una pregunta al Govern Central sobre les actuacions d’esbrossar de mala herba en les vies de tren situades al costat de la Casa Mediterrani. El diputat ha preguntat específicament sobre si les labors d’esbrossar responen a l’anunci d’ADIF el mes de desembre de situar en la zona un aparcament de trens.

“Al ministeri no se li ocorreria fer un aparcament de trens al costat de llocs emblemàtics en altres ciutats i per això preguntem per les intencions del Ministeri de Foment de fer un aparcament de trens al costat de Casa Mediterrani, una qüestió que té el rebuig unànime i absolut de tota la ciutat d’Alacant” ha destacat Natxo Bellido, portaveu del grup municipal de Compromís a l’Ajuntament d’Alacant.

En aquest sentit, Candela ha recollit en la seua pregunta si les labors d’esbrossar tenen com a objectiu l’inici de les actuacions necessàries per a la instal·lació de l’aparcament de trens i si el Ministeri de Foment té coneixement del rebuig unànime de la ciutat d’Alacant a aquesta actuació. Però a més, ha posat en context aquesta instal·lació preguntant sobre si ADIF planeja instal·lar aparcaments de trens al costat del Museu del Prat a Madrid, de la Sagrada Família a Barcelona o del Museu Guggenheim a Bilbao.

D’altra banda, des de la coalició han recordat la necessitat de la ciutat d’Alacant d'”alliberar la façana marítima de les vies del tren” i han reivindicat que “l’Estat ha de deixar de menystenir-nos i invertir a la nostra ciutat i la nostra província, i que quan porte inversions que no siguen per a danyar encara mes la nostra ciutat”.

“Volem saber quines són les intencions i mostrar la nostra repulsa més contundent al fet que una actuació com la construcció d’un aparcament de trens en la zona pròxima a un dels llocs emblemàtics d’Alacant es puga fer en el present i el futur de la ciutat”, ha asseverat Bellido.

Arxivat en: Ajuntament, Alacant, Casa Mediterráneo, Estatal, Infraestructures i transports, Natxo Bellido, Port d'Alacant, Tren de la costa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *