“L’Alacant que vols” ha recorregut El Pla, El Palamó, La Florida i Benalúa entre altres i continuarà fins a principis de març.

Compromís per Alacant està recorreguet els barris de la ciutat amb la seua campanya “L’Alacant que vols”, una iniciativa que busca conéixer de primera mà les necessitats i preocupacions dels ciutadans i que va començar al desembre i es mantindrà fins a finals de febrer.

En aquesta campanya s’ha preguntat en una enquesta la valoració dels ciutadans sobre temes com la neteja, la mobilitat, la seguretat o les instal·lacions municipals, i a més se’ls ha donat un espai obert perquè facen les seues pròpies propostes de millores.

La neteja continua sent un dels grans temes de preocupació dels alacantins i alacantines tant en les valoracions, on més d’un 94% dels enquestats la valoren negativament, i en les propostes dels ciutadans que recullen inquietuds com “millorar la neteja als carrers”, “fomentar el reciclatge” o “millorar la neteja en els barris”.

Compromís ha preguntat als ciutadans sobre temes generals com la seguretat, les zones verdes i d’oci, les instal·lacions municipals o mobilitat, davant els quals els i les participants de les enquestes han pogut fer propostes de millora per a la ciutat.

Amb aquesta campanya Compromís s’ha acostat a diferents barris com El Palamó o el Centre Tradicional (22 de desembre), la Florida (19 de gener), el Pla (26 de gener), el Cap de l’Horta (2 de febrer), Benalúa (9 de febrer) i Sant Blas (23 de febrer).

“Volem acostar-nos a tota la ciutat, recórrer els carrers i que els ciutadans i ciutadanes puguen donar-nos la seua opinió sobre que necessita la nostra ciutat”, ha expressat Natxo Bellido, secretari local de Compromís.