Espuch: La normativa vigent no contempla la possibilitat de tornar al model de districte únic escolar

El grup municipal de Compromís ha qualificat de jugada política la proposta del PP d’implantar el districte escolar únic. La regidora de Compromís, María José Espuch, ha criticat durament aquesta proposta per ser una mesura en “clau electoral” i que a més “el PP sap perfectament que no és viable perquè no s’ajusta a la normativa vigent2.

Espuch ha afirmat que “la jugada és tractar de posar la pedra en la teulada de la Conselleria d’Educació perquè aquesta diga que no perquè no s’ajusta a la normativa i no es contempla en aquests moments poder fer aqueix canvi, i això és el que no estan explicant a la ciutadania”.

La coalició porta defensant que aquesta mesura no fa més que generar desigualtat entre els xiquets i xiquetes des que el PP la va anunciar, de fet ha qualificat que amb ella els únics beneficiats són “les elits de les escoles concertades sostingudes amb fons públics”.

“Ja coneixem tota la ciutadania les polítiques del PP en educació, tenen paralitzat a Alacant el Pla Edificant, boicotejat el col·legi de La Canyada, el col·legi del Sant Ángel i el col·legi Juan Bautista Llorca”, ha conclòs Espuch.