Compromís presenta el seu acord per a les inversions de 2019

La formació fa arribar als grups municipals el document d’acord al qual es va comprometre dilluns passat per a assegurar les inversions sostenibles després de les eleccions

Compromís presenta 10 milions en propostes d’inversions per a 2019

El grup municipal de Compromís a l’Ajuntament d’Alacant ha presentat hui un document d’acord polític que reculla les inversions sostenibles per a l’any 2019. La coalició ha fet arribar als grups municipals l’acord al qual es va comprometre després de la reunió amb Carlos Castillo, Regidor d’Hisenda, dilluns passat.

“Volem arribar a un pacte amb tots perquè, aqueixes inversions que s’hauran d’executar després d’eleccions, siguen un compromís comú de tot l’arc polític de l’Ajuntament i governe qui governe ens comprometem a dur-les a terme”, ha afirmat Natxo Bellido, portaveu de la coalició.

Per la seua part Compromís ha proposat que s’incloguen en aquest document inversions per valor de quasi 10 milions d’euros, d’un total de 30 milions del romanent de 2018. “Són proposades que Compromís porta reivindicant des de fa mesos i que són bones per al conjunt de la ciutat” ha afegit Bellido.

Entre les inversions proposades per la coalició es troba el projecte de la Capçalera de la Innovació, una proposta que reforçaria l’oferta a indústria tecnològica a la ciutat, generaria ocupació i estalviaria costos a l’Ajuntament en lloguers; el condicionament del tram central de la Via Parc entre Los Angeles i Tómbola, una reivindicació històrica dels veïns; o la construcció d’una tercera escola infantil municipal, per a pal·liar el dèficit d’escolarització de 0 a 3 anys a la ciutat.

Arxivat en: Alacant, Natxo Bellido

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *