Bellido: “No acceptarem que la dreta es tapen la vergonyes l’un i els altres, que existisca un pacte de silenci entre el PP i Ciudadanos ”.

Natxo Bellido, portaveu de Compromís a Alacant, ha exigit a la portaveu de Ciudadanos, Yanet Giraldo, que assumisca el seu compromís en la reunió de portaveus del passat divendres quan va dir que prendria decisions fulminants davant la intolerable actuació de membres del seu grup municipal.

“No acceptarem que la dreta es tapen la vergonyes l’un i els altres, que existisca un pacte de silenci entre el PP i Ciudadanos en li case dels correus electrònics perquè és molt greu”, ha asseverat Bellido.

D’altra banda, des de Compromís també han expressat la seua preocupació per conéixer com més prompte millor l’informe complet dels tècnics per a saber per què es va activar la contrasenya mestra, des de la qual s’accedia a correus de polítics i assessors i des de quan es produïa aquesta fallada.

“La portaveu de Ciudadanos va donar la seua paraula divendres passat que prendria decisions fulminants, si no pren les decisions que ha de prendre òbviament li demanarem responsabilitats política a ella”, ha conclòs Bellido.