El grup municipal de Compromís a l’Ajuntament d’Alacant ha denunciat l’abandó del pla integral de la zona nord. El govern municipal del PP es va comprometre a recuperar aquesta pla per a l’últim trimestre de 2018 i la coalició crítica que no s’haja avançat en el seu desenvolupament.

“Veiem com el pla de zona nord no avança, continua funcionant però sobre la base de mínims, sense el suport polític necessari i de forma transversal perquè es coordinen les polítiques” ha destacat Natxo Bellido, portaveu de Compromís.

Des de la coalició destaquen que la zona nord és una de les àrees de la ciutat amb major precarietat social i urbanística. En aquest sentit, han reivindicat la importància d’aquest pla com a eix vertebrador que permeta unir els esforços per a donar respostes a les emergències i urgències que existeixen.

“Es necessita que s’escolte la veu de les associacions de veïns de la zona i que es comence a treballar a través de nous objectius i de la diagnosi, feta des de fa temps, de qual ha de ser el futur del Pla Integral de Zona Nord. És la manera de poder recuperar aquesta zona de la ciutat que no es mereix viure en una situació d’abandó”, ha conclòs Bellido.