Compromís denuncia la paralització de la gestió municipal del bipartit de dretes

La coalició denuncia que el govern no portarà res al ple de gener de la part resolutiva de la Junta de Govern Local i cap iniciativa sobre Alacant a la part informativa

Natxo Bellido, portaveu del grup municipal de Compromís a l’Ajuntament d’Alacant, ha denunciat la paralització del Govern Municipal de les dretes i ha tornat a reclamar que es comence ce una vegada amb la tramitació dels pressupostos municipals.

Des de Compromís insisteixen que l’alcalde de la ciutat es va comprometre a aprovar els pressupostos abans que acabara 2019 i no obstant això a la fi de gener no saben res dels pressupostos. “No sabem quan es convocarà el ple, però és que ni tan sols el bipartit, Barcala i nchez, han iniciat el debat amb l’oposició, almenys amb l’oposició progressista, igual és que el tenen ja tot apanyat amb l’extrema dreta?”, ha remarcat Bellido.

Però a més, des de la coalició han criticat que el bipartit de PP i Ciudadanos no vagen a portar res a la part resolutiva de la Junta de Govern del Ple de gener, i que entre les seues iniciatives no hi haja cap de propostes constructives i projectes per a la ciutat d’Alacant. Segons Bellido, “de cara al Ple de la setmana que ve el bipartit no porta cap iniciativa, i només ho volen dedicar a portar la crispació del debat d’investidura al ple de l’Ajuntament d’Alacant”.

Compromís denuncia així el “poc ritme” i la “absoluta paralització” del govern del bipartit, al qual considera contrari a les necessitats i interessos dels alacantins i alacantines.

Arxivat en: Alacant, Barris, Natxo Bellido, Propostes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *