La coalició denuncia que el govern no portarà res al ple de gener de la part resolutiva de la Junta de Govern Local i cap iniciativa sobre Alacant a la part informativa

Natxo Bellido, portaveu del grup municipal de Compromís a l’Ajuntament d’Alacant, ha denunciat la paralització del Govern Municipal de les dretes i ha tornat a reclamar que es comence ce una vegada amb la tramitació dels pressupostos municipals.

Des de Compromís insisteixen que l’alcalde de la ciutat es va comprometre a aprovar els pressupostos abans que acabara 2019 i no obstant això a la fi de gener no saben res dels pressupostos. “No sabem quan es convocarà el ple, però és que ni tan sols el bipartit, Barcala i nchez, han iniciat el debat amb l’oposició, almenys amb l’oposició progressista, igual és que el tenen ja tot apanyat amb l’extrema dreta?”, ha remarcat Bellido.

Però a més, des de la coalició han criticat que el bipartit de PP i Ciudadanos no vagen a portar res a la part resolutiva de la Junta de Govern del Ple de gener, i que entre les seues iniciatives no hi haja cap de propostes constructives i projectes per a la ciutat d’Alacant. Segons Bellido, “de cara al Ple de la setmana que ve el bipartit no porta cap iniciativa, i només ho volen dedicar a portar la crispació del debat d’investidura al ple de l’Ajuntament d’Alacant”.

Compromís denuncia així el “poc ritme” i la “absoluta paralització” del govern del bipartit, al qual considera contrari a les necessitats i interessos dels alacantins i alacantines.